Betaal methoden

Betaalmethoden


Alle prijzen in onze webshop chrischristensens.eu zijn inculsief btw.
De excl. Prijzen staan onder de prijs vermeld.


Bij Chrischristensens.eu kunt u met de volgende
betaalmethodes betalen:

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kunt u direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.


Hoe werkt iDEAL?

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

  1. U bestelt een product

  2. Kies iDEAL als betaalmethode

  3. Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt

  4. U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank

  5. De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld

  6. Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed

  7. U ontvangt een bevestiging van uw bank

  8. U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!
Credit Cards (Visa - Mastercard)

U kunt uw bestelling veilig en gemakkelijk betalen met uw creditcard (Visa en MasterCard). Via onze beveiligde website kunt u uw creditcardgegevens veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Wanneer u kiest voor betalen via creditcard worden onze producten geleverd, binnen de aangegeven levertijd.
Maestro

Betalen met Maestro is een eenvoudige, betrouwbare betaalmethode van MasterCard, speciaal voor Belgische klanten. U kiest bij de betaalmogelijkheden voor 'Creditcard' en vervolgens voor de optie 'Maestro'. Kiest u voor Maestro dan worden onze producten geleverd, binnen de aangegeven levertijd.
PayPal

Met behulp van PayPal kunt u een betaling doen via ons e-mailadres. U gebruikt daarvoor een creditcard, bankrekening of een tegoed op uw PayPal account. Nadat de bestelling geplaatst is, kunt u aangeven dat u wilt betalen met PayPal. Vervolgens wordt u doorgeleid naar PayPal waar de betaalopdracht voor u klaarstaat. PayPal vraagt u om een aantal gegevens in te vullen. U autoriseert hiermee de betaling. Het bedrag zal direct van uw PayPal-account worden afgeschreven. Kies je voor Paypal dan worden onze producten geleverd, binnen de aangegeven levertijd.