HOME-TIJDELIJK

WELKOM OP DE OFFICIËLE

CHRIS CHRISTENSEN EU WEBSHOP.


Wij zijn er trots dat wij de geautoriseerde vertegenwoording en leveren van het complete assortiment van Chris Christensen in Europa kunnen realiseren. 
Chris Christensen is het wereld wijde topmerk in honden verzorgingsartikelen.

Wij adviseren u graag in het aanschaffen van het juiste product voor het type vacht van uw hond.

Kies hieronder het type vacht van uw hond.


PRODUCTS BY COAT TYPE

DROP COAT COARCE COAT SMOOTH COAT WIRE COAT


EVENEMENTEN

Weer zo'n een geweldige show!
Bekijk de evenementenkalender! 
Kom ook!


S T A B I E L E   K W A L I T E I T


Ik gebruik de shampoo
al lange tijd!
De kwaliteit blijft
altijd goed.
!

CHRIS CHRISTENSEN

Het begon allemaal in 1996 met White on White, toen Chris Christensen met chemie en doorzettingsvermogen de eerste echte kleurcorrigerende shampoo voor honden en katten ontwikkelde. White on White was een katalysator in de evolutie van de verzorging van hondenvacht. Het momentum dat daarop volgde, heeft het Chris Christensen Systems mogelijk gemaakt om je de beste verzorgingsproducten te bieden die ooit beschikbaar zijn in de hondenshows en dierenverzorgingswerelden.

Het bedrijf, opgericht en eigendom van Chris en Lisa Christensen, is gestaag gegroeid sinds het kleine begin als een een-garage bedrijf in Dallas, Texas. Tweeëntwintig jaar later biedt Chris Christensen Systems nu meer dan 476 producten met nieuwe producten die altijd in ontwikkeling zijn.

Het bedrijf is gevestigd in Fairfield, Texas, in een 30.000 vierkante meter grote fabriek en is de grootste werkgever in Fairfield met 30 werknemers en groeit.

De kernproductlijn van Chris Christensen bevat een breed scala aan producten, waaronder: all-ras producten, coat-specifieke producten, intensieve coat-behandelingen, effectieve quick-fixes, kleurverbeteringen, stylingoplossingen, handgemaakte penselen en trimhulpmiddelen, state-of-the-art scharen, professionele producten voor huisdieren, de meest stille krachtdrogers die tegenwoordig beschikbaar zijn en duurzame D-Flite-klinkkasten.

Met een gemiddelde van 5 producten die te allen tijde in ontwikkeling zijn, groeit onze productlijn elk jaar snel, en we zijn niet van plan om te vertragen. Bij elk gecreëerd product staan ​​Chris en Lisa erop dat elk product doet wat het label zegt dat het zal doen, een van de bepalende kwaliteiten waar Chris Christensen om bekend staat - kwaliteit.

Bij Chris Christensen Systems is productcreatie een groepsinspanning. Elk productidee dat we krijgen of ontdekken, moet een test met drie vragen doorstaan: 1) Is dit product een doel voor onze klanten? 2) Is er een product zoals dit op de markt? 3) Zo ja, kunnen we het beter maken? Zodra een product aan deze drie vragen voldoet, wordt het product onderworpen aan talloze uren testen, testen en prototypen, totdat het perfect is.

Chris's passie en opwinding over een nieuw product is altijd besmettelijk. Chris en zijn vrouw Lisa hebben vanaf het allereerste begin genegeerd en eisten het beste van elk product.

Chris Christensen Systems produceert met trots Kooldroogkrachtdrogers, D-Flite-tackdozen en meer dan 80% van onze vloeibare producten in onze fabriek in Fairfield, Texas.