Verzenden & retourneren

Verzending

Natuurlijk wordt bij Chris Christensen jouw bestelling zo snel mogelijk verzonden via DHL. Ben je niet thuis? Geen probleem wij kunnen jouw pakketje ook klaar leggen op een DHL afhaal locatie. Zo kun jij je pakketje ophalen wanneer het jou uitkomt.
Onze levertijd wordt aangegeven bij het product en bedraagt 3-5 dagen, bij producten uit ons eigen magazijn. Indien het bestelde product niet op voorraad is zullen wij jouw hiervan op de hoogte brengen.

Let op! Dit is een tijdsindicatie, geen bindende termijn. We zijn hierin afhankelijk van onze transporteurs.


Wat zijn de verzendkosten?

De kosten voor het verzenden binnen Nederland van een pakket rekenen wij € 7,50 verzendkosten in .


Verzendkosten voor België > € 10,00


Verzendkosten voor Deutschland, Lëtzebuerg, Polska, România,Slovaška, Magyarország, Österreich.> € 15,00


Verzendkosten voor Britain, Česká republika > €20,00


Verzendkosten voor France, Italia, Estland, Eesti, España, Portugal, Sverige, Danmark > € 25,00


DHL-afhaalpunt

Je kunt je pakketje ook zelf afhalen bij één van de 2.800 afhaalpunten van DHL, de DHL afhaalpunten zijn merendeel ondergebracht bij de lokale winkeliers
https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/dhl-servicepoints

De status van je pakket online volgen (Track & Trace / Mijn Pakket)

Binnen Nederland en België verzenden wij alle pakketten via DHL. Wanneer je pakket ons magazijn verlaat, ontvang je de zogenaamde Track & Trace-code Hiermee kun je de status van je pakket volgen via de website van DHL
https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/volg-je-pakket?

Informatie rondom retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. U kunt hiervoor gebruik maken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar u bent hiertoe niet verplicht. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@chrischristensen.eu Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Herroepingsrecht

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Uitzonderingen retourneren

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:


a. Bij verzegelde producten, indien de producten na verbreking van de verzegeling niet kunnen worden teruggezonden. Dit geldt voor producten die gemakkelijk kopieerbaar zijn en producten waarvan de hygiene of gezondheidsbescherming na verbreken verzegeling niet meer kan worden gegarandeerd.

b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

e. die binnen de bedenktermijn kunnen bederven of verouderen;


Contact gegevens:

Bellisdogstore

Dorpsstraat 40
6109AE Ohé en Laak
0653778617

Telefoon gegevens

Persoonlijk contact: +31(0)653778617
of per mail: klantenservice@chrischristensen.eu